2009.01.27-2009.02.13
MASKARAULAMéhkasaula

MASKARAULA

 2009.02.13. péntek
A Szabad Művelődés Háza, Szfvár, Fürdő sor 3.
Belépő: 800 Ft (diák: 500 Ft) jelmezben ingyomban

előzönge:
http://www.fmh.hu/partyzona/20090209_maskaraula_jelmezek_paradeja

fmhirlap képriport: javascript:galeria('5101&orderby=1&desc=0&kezdokepID=5101_maskaraula-33_k.JPG', 'fmh');

grabancfoto:

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=102131693&albumId=2602503

program:

19.h.
jelmezes  felvonulás zenés streetart kísérettel
a Barathrum Utcaszínház Társulat vezetésével
(találkozás az Országalmánál)

20.h.
a felvonulók fogadása a A Szabad Művelődés Házánál
fánkkal, teával, forraltborral

21.h
Filmvetítés: Mesterházy Katalin: Karnevál

22.h.
GRABANC
koncert

23.30.
ECLECTIC CARNEVAL PARTY
Méhkas dj-k

02. zárás

FELHÍVÁS KARNEVÁLRA!

Felkérjük a Földgömb lakosságát , hogy február 13-án pénteken este 7-kor tartson velünk zenés felvonulásunkban a város főutcáján, az Országalmától, a A Szabadművelődés Házáig. Várunk minden maskarás élőlényt, a farsangi mulatságunkra!

 fellépő vendégek:

BARATHRUM

Cseppnyi bolondság, kicsit több merészség, némi erotika, óriási adag kalandvágy és örökké a játék öröméért dobogó szív: ezek mindenképp jellemzik a Barathrum Utcaszínház Társulat munkásságát. Tagjait a közönség már jól ismerheti számos székesfehérvári és Velencei- tó környéki zsonglőrcsapatból, azonban ez a hét fiatal, most merőben új köntösben, új perspektívákat megragadva járul a nagyérdemű színe elé.  Játékukkal igyekeznek elkápráztatni, felvidítani, kézenfogva átvezetni a mesék világába, átkalauzolni a fényes történetek, színes izgalmak birodalmán, hogy a jelenbe visszatérve ne tudd: Álom volt-e vagy valóság?.

GRABANC

A zenekar stílusa nehezen határozható meg, mivel többféle zenei világot szintetizáló produkcióról van szó. Röviden talán elektronikus-space-rocknak hívhatjuk, amelyben a feszes rock alapokat funkys, jazzes, trip-hopos, keleties, ambientes motívumok egészítenek ki. A számítógép az elektronikus zene addiktív lüktetését teszi hozzá, a doromb a hagyományos népi muzsikát értelmezi újra és mindezt csábító énekdallamok teszik még izgalmasabbá. Bár a számszerkezetek nem a tradicionális verze-refrén mintát követik, az energia és a fülbemászó dallamok hamar táncolhatóvá varázsolják a Grabanc zenéjét. Tagok: Ihász Péter - gitárok, Tasi Csaba - basszusgitár, Alberkovics Péter - dobok, Turcsoki Peti - programozás/FX, Muzsnyai Márti - ének, Gimesi Szabolcs - doromb, Sági Kata - Fuvola