2008.11.16-2008.12.13
LUCA NAPMéhkasaula

2008 december 13. 20 h.

LUCA NAP

A Szabadművelődés Háza,
Székesfehérvár, Fürdő sor 3.
Belépő. 800 Ft (diák: 500 Ft)

UTOZÖNGE:
http://ajanlo.plt.hu/cgi-bin/common/galeria.cgi?online=fmh&view=frameset&gID=4744&orderby=1&desc=0&kezdokepID=4744_psycho_mutants-27_k.JPG

PSYCHO MUTANTS koncert

http://www.myspace.com/psychomutants

friss hús tárlat

méhkas dj-k

zárás: 02 h.

A program:

20. h kapunyitás
fogadás
 lounge bakelitről (méhkas dj-k)

21. h.  megnyitó
friss hús tárlat
Az egyesületünkhöz idén ősszel csatlakozott ifjú alkotók bemutatkozása a paravánokon.

Infra II.
Egyesületünk tovább folytatta a ház mellékhelységeinek a dekorálását. Az öltözővel és a dohányzóval befejeződik a projekt, amit ez alkalommal, adunk át a nagyközönségnek.

21.20 h Filmvetítés
Gévay Bálint: Csúszka
Szijjártó Attila: ENTER 5.

22. h. Psycho Mutants koncert
A kizárólag angolul éneklő pécsi zenekar 2005-ben alakult. Idén jelent meg első nagylemezük, a Ghost City. Bár saját bevallásuk szerint képtelenség egyetlen stílusba beletuszkolni őket, azért meg lehet nagyjából közelíteni a pszichedelikus, western swing, és rock'n roll említésével. A dob és a basszus mellett különleges, zajos gitárfutamokkal, trombitával és tangóharmonikával gazdagítják dalaikat, melyet énekesük, Karnics Zoltán mélyen zengő, erőteljes hangja fog egybe. Nyugodtan kijelenthetjük, ilyen zenét senki nem csinál ma Magyarországon. Mintha Denverből jöttek volna, a 16 Horsepowert, Jay Munly-t idézik, csak bendzsó helyett - keletet erősítve - tangóharmonikán játszanak. Fekete és vörös dominál a ruhájukban és a fényekben, őket hallgatva mintha egy föld alatti, füstös kocsmában küzdenénk a sokadik pohárral és a fejünkben önálló életre kelt démonokkal. Misztikus és erős zene ez, nem marad hatástalan.
A Quart.hu szerint, idén "a Psycho Mutants koncertje nemcsak a nap legjobb hazaija volt, hanem a Sziget egyik legjobbja is, úgy általában."
23.30 h Táncest – méhkas dj-k
zárás: 02 h.

Támogatók:
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
Nemzeti Civil Alapprogram
PANKKK
Oktatási és Kulturális Minisztérium
A Szabad Művelődés Ház