2008.09.01-2008.12.13
INFRA 2008 ŐSZMéhkasaula

A MAKE PANKKK INFRA PÁLYÁZAT DIGITÁLIS PROJEKCIÓJA

ELÓZÖNGE

http://209.85.135.104/search?q=cache:-ioWm9BAcpsJ:www.dh-online.hu/hetvege/20080901_a_mehkasnal_mar_mukodik+m%C3%A9hkasaula&hl=hu&ct=clnk&cd=42&gl=hu&lr=lang_hu

fmhirlap

http://www.fmh.hu/kultura_oktatas/20080925_ihleto_szinek_a_mosdoban

INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSEK
INFRA 01.
2008. szeptember
Otthonunk a A Szabadművelődés Háza, melyben 1998 óta rendezzük a programjaink többségét. A 70-es években épült épületben, a színházterem mellett kialakítottak egy öltözőt, vizesblokkal, mely az évek alatt kelléktárrá amortizálódott.
Sajnos már a kezdetekkor sem voltak benne az öltözői bútorok, így nem is funkcionált.
Gyakorlatilag, egy frissítő meszelést igényelt az öltözőblokk, és megfelelő bútorzat beszerzésével, kialakítható egy funkcionizáló öltöző. Itt egy tükrös öltöző (pipere) asztal, kellő világítással és egy nagy egészalakos állótükör beszerzése, beépítése indokolt.
2008. szeptember 19-én kezdődött a Méhkas őszi szezonja, a Helyi Lokállal.
Erre időzítettük a PANKKK infrastruktúra pályázatának az első részét.
Egyesületünk, egy felfele kerekített összeget nyert, az öltöző kialakítására.
Mivel nem csak amortizáljuk a közintézményt, hanem forrást is találunk a civil pályázatok közül a felújításra, az - az ötlet született meg, hogy ne csak az öltözőt, hanem a mellékhelységeket is újítsuk fel.
Mivel egyesületünk fiatal tagjai között sok a képzőművész, ezért gondoltuk, hogy valami egyéni szint is viszünk bele.
A festő (Lepsényi József) „ alapozása” után, az engedélyek birtokában nekiálltunk kifesteni a helységeket, amit ezen az estén, a megnyitó alkalmával adtunk át a közönségnek.
Az environment Nádi Boglárka, Héjja Luca és Gévay Bálint munkája.
A folytatásban az öltöző következik.

INFRA 02.
2008 december
Egyesületünk tovább folytatta a ház mellékhelységeinek a dekorálását. Az öltözővel és a dohányzóval befejeződik a environment projekt, amit ez alkalommal, adunk át a nagyközönségnek.

INFRA 03.
2009. január
Egyesületünk az OKM – PANKKK támogatásával hang és fénytechnikai berendezéseket szerzett be. A cucc most debütál, s ezzel lezárul e pályázati projekt nyilvános része.