2008.05.15-2008.06.28
STR-AND-ART BEATMéhkasaula

STR-AND-ART BEAT
Petrocelli caffe 
2008. június 28. szombat 20. óra
Gárdony - Szabad strand

Audio:
DJ HEGE
ELFundTADAM
PENGUIN SOUND SYSTEM
Street art:
PÍRCOMPANIA
Vizual:
l'intérieur de la lumière
(fény enteriör)
(Méhkas Dia Projekt)
A program ingyenes.

A fellépőkről:
DJ HEGE
A hely residense évtizedes tapasztalattal a harmadik szezonjában pakolja a hangszeres jazz korongjait a lemezjátszókra. Előzően a klubból és a critical mass partikról lehet ismerős zenei palettája.

ELFundTADAM
Zene, tánc és jazz -a fehérvári testvérpár jelmondata. Tadam Sopronban szervez partykat, eklektikus, hangszeres tánc, illetve lounge szett-jeivel lett népszerű. Öccse, Elf pedig már 11 éve tartó jazz-gitár fanatizmusma mellett dj-ként is többször ( Bőrgyár, Lounge leckék- klub, Tűzpolip Ambientest, Jam-Bory-Vár) megmutatta magát. Az ELFundTADAM testvérpár lounge és jazz tapasztalatokkal felszerelkezve méltóan képviselik a hely hangulatát. A fellépők eszközei szintén érdekesnek tűnhetnek, hiszen egyszerre szólal meg a lemezjátszó és a gitár.

PENGUIN SOUND SYSTEM
A méhkas residense ezen alkalommal jazz alapú eklektikus settel készül a tóparti táncesthez.

Street art:
PÍRCOMPANIA
A csak lányokból álló csapat, a tóparti utcaművészet egyik friss formációja. A mólón prezentált műsorban, a kortárs tánckoreográfiájukba beleépítik a tüzes tenyértánc elemeit.
A társulat tagjait láthattuk már, az idei Fesztiváludvarba és a Jam-Bory-Vár tűzfújói között.

Vizual:
l'intérieur de la lumière
(fény enteriör)
(Méhkas Dia Projekt)
 Négy éve, nyáron egyesületünk fotósaiból megalakult a Méhkas Dia Projekt. A 2004-es FEZEN - en mutatkoztunk be a közönségnek, azóta bővül az anyag. Most a hely hangulatához illően vetítjük be a vízparton kialakított "belső tért", egy tucat vetítővel.

A hely:
A gárdonyi vasútállomással szemben (a tóparton) található Petrocelli caffe két éve üzemel a mostani felállásban. III. osztályú vízparti árakkal, gyorsétek szervizzel várja a strandolókat.
A tulajdonos kezdetektől, hétvégenként, teret ad, a jazz alapú programoknak. Ilyenkor az első vonat előtt sosem zár be.